Liroma lichttherapie

De Specialist in Roodlichttherapie

Kies jouw LIROMA Roodlichttherapie

30 dagen niet goed, geld terug

Gratis verzending boven de €100

Professionele klantenservice

Last van huidklachten?

Roodlichttherapie helpt bij het verminderen van huidklachten. Denk aan acne, psoriasis, couperose en eczeem

Lees meer

Ontsteking of gewrichtsklachten?

Door de ATP-productie te verhogen en de celregeneratie te bevorderen, kan roodlichttherapie helpen bij het verminderen van pijn die wordt veroorzaakt door overbelaste spieren of gewrichten.

Lees meer

ONZE COLLECTIES

Welke infraroodlamp heb ik nodig? Lees hier

Wij zijn bekend van

❝ In mijn huis heb ik infraroodlampen die ik gebruik om mijn spieren op te warmen voorafgaand aan een training. Ik vind het erg handig en het werkt heel goed voor mij ❞ (Interview Formule1.nl)

Max Verstappen

❝ Ik gebruikte bijvoorbeeld infraroodtherapie om sneller te herstellen van blessures. Dat werkte echt heel goed. ❞ (Interview NOS)

Memphis Depay

❝ Ik gebruik infraroodlampen om mijn spieren op te warmen en te ontspannen na een training of wedstrijd. Het helpt me echt om sneller te herstellen ❞ (Voetbal international)

Lieke Martens

❝ Ik heb ook een infraroodsauna thuis. Dat vind ik heerlijk. Gewoon even lekker ontspannen en alles loopt weer wat soepeler door die warmte. Het zorgt voor betere doorbloeding en het helpt bij het herstel van mijn spieren. ❞ (Interview Algemeen Dagblad)

Epke Zonderland

❝ Als ik merk dat mijn lichaam het nodig heeft, ga ik naar een wellnesscentrum en maak ik gebruik van de infraroodsauna. Dat helpt me echt om te ontspannen en mijn spieren te laten herstellen. ❞ (interview Voetbal International)

Robin van Persie

Excellent!

Based on 325+ reviews