Plant een boom

5 star rating

4,5 uit 5 sterren op Trustpilot

Samen een boompje bijdragen? 

Als bedrijf hebben wij graag een positieve impact op onze aardbol. We geloven in de kracht van samenwerking voor een duurzame toekomst. Voortdurend denken wij na hoe ook wij een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld en hoe wij kunnen functioneren als een zo duurzaam mogelijk bedrijf.

Trees For All

Met trots mogen wij mededelen dat Liroma is aangesloten bij Trees For All, een Nederlandse non-profitorganisatie die zich inzet voor het planten van bomen, het behoud van de bossen en zich inzet voor klimaatcompensatie. Dit doen zij niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld! Bij Liroma vinden wij duurzaamheid en verantwoord ondernemen belangrijk. Het was dan ook een logische stap om ons aan te sluiten bij deze fantastische organisatie.

Wat doen wij?

Als onderdeel van de samenwerking met Trees For All doen wij mee aan het ‘plant een boom’-initiatief. Met dit initiatief planten wij samen met onze klanten en partners bomen voor een groenere en gezondere planeet. Om dit mogelijk te maken doneren wij jaarlijks €1000,- aan Trees For All.

Voor elke bestelling die wij ontvangen doneren we extra 5 euro aan Trees For All. Met deze 5 euro wordt er een extra boom geplant.

Waarom het planten van bomen?

Bomen spelen een cruciale rol. Ze absorberen CO2, zuiveren de lucht, bieden onderdak aan talloze soorten, reguleren ons klimaat en verbeteren onze levenskwaliteit. Het planten van bomen is onze sleutel tot een duurzame toekomst en een gezondere wereld voor de generaties die komen.

Waarom Trees For All?

Niet alleen sluiten we ons graag aan bij de missie van Trees For All, maar er zijn ook andere redenen waarom we de keuze voor deze organisatie hebben gemaakt. Trees For All is namelijk erkend door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Deze organisatie houdt toezicht op goede doelen en hun financiële transparantie en beoordeelt de integriteit. Verder heeft Trees For All een ANBI-status. Dit houdt in dat Nederlandse Donateurs hun donaties fiscaal kunnen aftrekken wat doneren natuurlijk aantrekkelijker maakt en bijdraagt aan grotere projecten en een grotere impact op de verbetering van onze planeet. Hun ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen tonen aan dat ze hoogwaardige kwaliteits- en milieumanagementsystemen hebben. Bovendien werken ze samen met vooraanstaande partners in de milieusector en hebben ze talloze succesvolle projecten gelanceerd, zoals herbebossingsprogramma's, klimaatbossen en biodiversiteitsinitiatieven."

Trees for all Liroma

 Liroma is trotse partner van Trees for All.