Over ons

Hoe het begon...

Welkom bij Liroma Rood licht therapie, waar we toegewijd zijn aan het verbeteren van jouw welzijn door middel van innovatieve roodlichttherapie. Mijn naam is Michael Tan, en mijn persoonlijke reis naar een gezondere huid en minder spierpijn heeft geleid tot de oprichting van dit mooie bedrijf.

Het verhaal van Liroma begint bij mijn eigen ervaring met huidklachten. Al van jongs af aan had ik last van acne, wat niet alleen fysiek ongemak veroorzaakte, maar ook een impact had op mijn zelfvertrouwen. Na talloze crèmes, behandelingen, en medicaties zonder blijvend resultaat, was het uiteindelijk mijn huisarts die een nieuwe weg voorstelde: roodlichttherapie. Met enige twijfel schafte ik een roodlichttherapielamp aan, en binnen 1 tot 2 weken merkte ik al een duidelijk verschil. Mijn huid werd rustiger, minder ontstoken en mijn acne verminderde aanzienlijk.

Maar mijn verhaal stopt hier niet. Naast mijn huidproblemen ben ik ook een actief sporter. Regelmatig te vinden in de sportschool, had ik te maken met spier- en gewrichtspijnen die mijn trainingen bemoeilijkten. Tijdens mijn research ontdekte ik dat rood licht therapie ook veelbelovende resultaten liet zien bij het verlichten van spier- en gewrichtspijnen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, begon ik de lamp ook hiervoor te gebruiken. Het resultaat was verbluffend: mijn spierklachten verminderden aanzienlijk, waardoor ik mijn fitnessroutine zonder beperkingen kon voortzetten.

Altijd al een ondernemend en zelfstandig type, besloot ik dat het tijd was om mijn positieve ervaringen met roodlichttherapie te delen met anderen. Zo ontstond Liroma Roodlichttherapie. Wat begon als een persoonlijke oplossing, groeide al snel uit tot een missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun gezondheidsproblemen.

Bij Liroma geloven we in de kracht van rood licht therapie. Onze producten zijn ontworpen om effectief, gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit te zijn. We zijn trots om te zeggen dat we jaarlijks duizenden mensen helpen hun huid te verbeteren, pijn te verminderen en hun algehele welzijn te verhogen.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: jouw gezondheid en welzijn verbeteren. We staan altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het vinden van de juiste roodlichttherapie-oplossing voor jouw specifieke behoeften.

Dankzij onze persoonlijke ervaringen en ons geloof in de voordelen van roodlichttherapie, hebben we Liroma opgebouwd tot een vertrouwd merk. Wij zijn vastbesloten om onze klanten de beste producten en service te bieden, zodat ook jij kunt profiteren van de wonderen van roodlichttherapie.


Bij Liroma Rood licht therapie staat jouw gezondheid en tevredenheid voorop. Samen werken we aan een gezondere toekomst!

 

 

 

Excellent!

Based on 325+ reviews