Over ons

HOE HET BEGON

Vele jaren heb ik gewerkt in zonnige oorden. In de wintermaanden kwam ik altijd weer terug naar Nederland. Zeg nou zelf, onze wintermaanden zijn niet bepaald zonnig te noemen. Elk jaar weer kreeg ik rond deze tijd van het jaar last van slaapproblemen, had ik weinig energie en een kort lontje. Niet leuk voor mezelf, maar ook zeker niet voor de mensen om mij heen. Ik wilde niets liever dan weer terug naar de zon, omdat mijn stemming en ritme daar wel goed was. Na wat onderzoek op internet, kwamen mijn symptomen wel erg overeen met een winterdip.

Op aanrader – Tijdens een gesprek met mijn moeder vertelde zij dat een collega van haar elke winter weer een ‘winterdip’ heeft. Ze voelde zich dan energieloos en somber. De collega van mijn moeder gaf aan dat zij gebruik maakt van lichttherapie om haar energie en somberheid te verbeteren. Zij voelde zich hierdoor een stuk beter. Het proberen waard, werd mij verteld. Ik besloot dan ook wat dieper te graven in het fenomeen lichttherapie.

Sceptisch – Ik moet eerlijk zeggen, ik ben altijd wel wat sceptisch over dit soort producten dus ik ging er niet vol vertrouwen in. Na onderzoek en advies werd mij aangeraden om de daglichtlamp minimaal 7 dagen aansluitend eenmaal per dag een halfuur te gebruiken. Dit was geen enkel probleem, aangezien ik in de ochtend begon met een kop koffie en het opstarten van mijn laptop. Zoals ik al zei, ik ging er sceptisch in, maar na een week voelde ik me al een stuk energieker en werd ik vooral een stuk fijner wakker in de ochtend. Niet dat alles in een keer alleen maar rozengeur en maneschijn was, maar mijn stemming verbeterde. In de avond sliep ik beter en overdag had ik meer energie. Dit werkt natuurlijk direct door op het humeur.

En toen…

Een ondernemend en zelfstandig type ben ik altijd al geweest. Na een aantal gesprekken met wat mensen (die met dezelfde problemen kampten), besloot ik dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Er zijn zoveel mensen die last hebben van een winterdip en we kunnen niet allemaal zomaar heen en weer vliegen naar een zonnig land om de winterdip te voorkomen. Verschillende onderzoeken later, verschillende lampen later, kwam daar het idee voor de Liroma® lichttherapie. 

De naam Liroma staat voor de drie belangrijkste vrouwen in mijn leven. Mijn zussen en mijn moeder.

Ik hoor je denken. Hoe kom je dan bij infraroodtherapie? – Zelf ben ik gemiddeld vier keer per week te vinden in de sportschool. Drie keer raden, over het algemeen de hele week last van spierpijn. Op zich niet vervelend, want je weet dat je lichaam aan het werk is geweest, maar fijn is anders… Algemeen bekend is dat infraroodlicht prettig en ontspannend is en daarnaast zorgt voor een sneller herstel van de spieren. Een product dat ik vond aansluiten op mijn lichttherapie business.

Ik ben gaan focussen op uitbreiding en heb wat producten samen met mijn moeder uitgeprobeerd. Mijn moeder heeft namelijk gewrichtsproblemen. Ook daar scheen infraroodtherapie veel baat bij te hebben. Een goed beoordelingskader, zou je zeggen. Een persoon met gewrichtsproblemen en de ander met spierpijn. Niets was minder waar. We hadden het volste vertrouwen in deze producten.

Lovende reviews & ontwikkelingen

Wij zien dat klanten zeer tevreden zijn en veel baat hebben bij onze producten. Gedurende de tijd blijft Liroma® zich natuurlijk sterk ontwikelen. Het team van Liroma® breidt zich steeds meer uit en zijn we trots op wat we tot nu toe hebben neergezet.

Michael Tan - Liroma®

Herken jij jezelf in mijn verhaal? Neem gerust eens contact op. Wij van Liroma® willen u helpen! Advies nodig of vragen over onze producten? Wij staan 7 dagen per week met plezier voor u klaar!

Excellent!

Based on 325+ reviews