Infrarood

Wat is het verschil tussen een infraroodlamp en TDP (Moxa)-lamp?

Wat is het verschil tussen een infraroodlamp en TDP (Moxa)-lamp? - Liroma

De infraroodlamp en de TDP-lamp. Twee lampen met beide infraroodstraling… Wij begrijpen dat jij je afvraagt wat is het verschil is. Het Liroma team maakt de verschillen speciaal voor jou overzichtelijk!

 

Infraroodlamp

Infraroodlampen worden veelvuldig ingezet bij de bestrijding van spier- en gewrichtspijn, maar kunnen ook verlichting geven bij bijvoorbeeld rugklachten of buikpijn. De aangename warmte van de infrarode lamp zorgt voor snelle pijnverlichting en een verbeterde doorbloeding. Een goede doorbloeding stimuleert de ontspanning en herstel van het hele lichaam. Doordat de temperatuur van de huid stijgt, versnelt de bloedsomloop en verhoogt de hartslag. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Naast spier- en gewrichtspijn heeft het daarom ook een tal van andere voordelen. Denk hierbij aan de vermindering van huidziekten- en aandoeningen, zoals wonden, acné en cellulitis.
Daarnaast is de infraroodlamp een goede behandeling tegen stress. Het product heeft een relaxende werking. Stress heeft naast invloed op je mentale gesteldheid ook invloed op fysieke klachten. Hoe minder stress, hoe minder klachten (denk aan buikpijn, hoofdpijn en vermoeidheid).

 
TDP-lamp

Heb jij last van pijnlijke en ongemakkelijke kwaaltjes en/of aandoeningen, maar lijkt niets te helpen? Denk bijvoorbeeld aan huidklachten, gewrichtspijn, infecties of stress. Soms kan je de oorzaak niet vinden en weet je niet hoe je bepaalde pijnen, ontstekingen en ongemakkelijkheden kan verminderen. De TDP-lamp kan hierbij helpen.

De lamp heeft namelijk een stimulerend effect op genezing van vele klachten. Een TDP-lamp wordt ook wel Moxalamp genoemd. De TDP-lamp is niet te vergelijken met een infraroodlamp of met de warmte zoals die in een sauna wordt ervaren. De ingebouwde keramieken plaat met mineralen maakt het verschil. De mineraalschijf wordt geactiveerd door infraroodwarmte en creëert zo elektromagnetische golven die het cel metabolisme van het lichaam versterkt. De mineraalschijf bevat 33 essentiële mineralen die bij verwarming door de infraroodlamp worden opgenomen door het lichaam. Dit komt doordat de golflengtes van de elektromagnetische golven overeenkomen met de bio golven van het menselijk lichaam. Ons lijf heeft de 33 mineralen nodig om goed te kunnen functioneren.


De werking van de TDP-lamp is effectief, intensief en bevordert het herstelproces. Het effect is verbeterde bloed- en lymfecirculatie, verwijderen van toxines uit het weefsel, pijnreductie, spierontspanning en een gunstig energetisch effect op het orgaansysteem. Veel mensen met bijvoorbeeld fybromyalgie hebben veel baat bij dit product. De TDP-lamp is door toonaangevende praktijken en instituten met groot succes getest.

 

Tip: combineer een acupunctuurbehandeling met de TDP-lamp


De TDP-behandeling is vergelijkbaar met acupunctuur. Het doel en de werking van acupunctuur en TDP-therapie is namelijk nagenoeg hetzelfde. Bij beide behandelingen richt men zich op de meridianen. Acupunctuurpunten zijn verbonden met energiebanen in het lichaam. Deze banen worden de meridianen genoemd. Meridianen zijn met allerlei functies en organen in verbinding. Ze voorzien onze organen en weefsels van energie. Door verwarming van deze banen door de TDP-lamp te richten op de acupunctuurpunten ontstaat er een stimulerend effect op genezing van veel klachten. De TDP-lamp wordt vaak gebruikt in salons of praktijken in combinatie met een acupunctuur of cupping.


De TDP-lamp bevat de volgende 33 mineralen:
 Silicium Si, Calcium Ca, Chroom Cr, Mangaan Mn, IJzer Fe, Koper Cu, Zink Zn, Kobalt Co, Tin Sn, Boor B, Zwavel/sulfur S, Seleen Se, Cadmium Cd, Titanium Ti, Zirkonium Zr, Wolfraam W, Jodium I, Arsenicum As, Natrium Na, Barium Ba, Aluminium Al, Molybdeen Mo, Antimonium Sb, Cerium Ce, Bismut Bi, Fluor F, Iridium Ir, Nikkel Ni, Magnesium Mg, Lood Pb, Koolstof C.

 
Wij hebben voor jou de verschillen tussen de infraroodlamp en de TDP (Moxa)-lamp in een overzicht gezet!

 

Volgende lezen

Yes, eindelijk! Vernieuwd onderstel infraroodlampen 506 en 507. - Liroma
Checklist: heb ik een winterdip? - Liroma

Excellent!

Based on 325+ reviews