Haaruitval

Testosterongehalte verhogen met infraroodlicht

Testosterongehalte verhogen met infraroodlicht - Liroma
Verminderde vruchtbaarheid, minder zin in seks, verminderde spiermassa en haaruitval?

 

Dit kan allemaal wijzen op een laag testosterongehalte. Maar wat kan je eraan doen jouw testosterongehalte te verhogen? Lees hier hoe infraroodlicht jou kan helpen!
Misschien heb je zelf al het een en ander opgezocht om erachter te komen hoe je jouw testosterongehalte kan verhogen, maar je zal wellicht nog niet gehoord hebben van de effecten van infraroodlicht, terwijl hier de laatste jaren veel onderzoek naar gedaan is...met verrassende uitslagen! Infraroodtherapie kan namelijk op een 𝗻𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘄𝗶𝗷𝘇𝗲 het testosterongehalte verhogen. 

→ Lees hier een van de onderzoeken naar de verbetering van het testosterongehalte bij de man door infraroodtherapie. ←

Hoe dan?

Regelmatige behandelingen van infraroodlicht direct op de testikels zal in de meeste gevallen het testosterongehalte doen verhogen. Onderzoeken hebben aangetoond dat een verhoogde blootstelling aan natuurlijk licht op de testikels het sperma en de beweeglijkheid van het sperma verhoogt. Beweeglijkheid is de graadmeter voor vruchtbaarheid. Als gevolg hiervan concluderen veel onderzoekers dat lichttherapie een beduidend effect op de behandeling van mannelijke onvruchtbaarheid kan hebben.

Nadelen van een laag testosterongehalte

Van vrouwen weten we allemaal wel dat ze te maken krijgen met hormonale veranderingen. Veel minder bekend is dat mannen dit ook meemaken. Het mannelijke hormoon testosteron speelt een belangrijke rol bij veel functies van het lichaam. Bij een veranderende productie van het hormoon kunnen klachten optreden, zoals:
  •  Minder zin in seks
  •  Verminderde vruchtbaarheid
  •  Je niet lekker voelen
  •  Haaruitval
  •  Verminderde spiermassa
  •  Erectiestoornis

Belangrijk

Niemand wil zijn seksuele gezondheid in gevaar brengen met onbewezen behandelingen met infraroodlicht om het testosterongehalte te verhogen. Sommige mannen hebben mogelijk negatieve effecten gemeld na lichttherapie. Deze negatieve effecten komen voort uit producten met te lange golflengtes van licht die teveel warmte uitstralen. Onze infraroodlamp 506 en 507 zijn dan ook niet geschikt! De LED-lampen in ons assortiment hebben de juiste golflengte van licht. Daarnaast komt het licht uit een LED-bron, waardoor er geen warmte wordt uitgestraald. De LED-lampen hebben een golflengte van 630 - 850 nm.  Gebruik de lamp niet langer dan 20 minuten.
 

 

𝘔𝘦𝘥𝘪𝘴𝘤𝘩 𝘢𝘥𝘷𝘪𝘦𝘴? 𝘙𝘢𝘢𝘥𝘱𝘭𝘦𝘦𝘨 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘢𝘳𝘵𝘴! 𝘎𝘢 𝘻𝘦𝘬𝘦𝘳 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘻𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘴𝘤𝘩 𝘢𝘥𝘷𝘪𝘦𝘴 𝘮𝘦𝘵 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘴𝘦𝘬𝘴𝘶𝘦𝘭𝘦 𝘨𝘦𝘻𝘰𝘯𝘥𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘩𝘢𝘢𝘭.

Volgende lezen

Wat is het verschil tussen de LED-infraroodlampen en de Infraroodlamp Enkele 506 en Dubbele kop 507? - Liroma
Ontdek de voordelen: Wat is rood licht therapie? - Liroma

Excellent!

Based on 325+ reviews