Huidklachten

Infrarood bij huidklachten | Liroma

Infrarood bij huidklachten | Liroma - Liroma

Infrarood bij huidklachten

Als je last hebt van huidklachten, kan het gebruik van een infraroodlamp een effectieve manier zijn om verlichting te vinden. Infraroodlicht is een vorm van elektromagnetische straling die warmte produceert en die diep in de huid kan doordringen. Hieronder vind je enkele voordelen van het gebruik van een infraroodlamp bij huidklachten.

 

Vermindert pijn en ontsteking

Infraroodlicht heeft een ontstekingsremmend effect, wat betekent dat het kan helpen bij het verminderen van pijn en ontsteking. Het kan bijvoorbeeld helpen bij het verlichten van de symptomen van artritis en fibromyalgie. Door de warmte die de lamp produceert, wordt de bloedcirculatie in het lichaam gestimuleerd, waardoor het lichaam beter in staat is om ontstekingen te bestrijden.

 

Verbetert de bloedsomloop

Het gebruik van een infraroodlamp kan helpen bij het verbeteren van de bloedsomloop. Dit komt omdat de warmte die door de lamp wordt geproduceerd, de bloedvaten kan verwijden en de doorbloeding kan verbeteren. Een betere bloedsomloop kan helpen bij het herstellen van beschadigd weefsel en het verminderen van pijn en ontsteking.

 

Verbetert de huidtextuur

Infraroodlicht kan helpen bij het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Dit komt omdat de warmte die door de lamp wordt geproduceerd, de productie van collageen kan stimuleren. Collageen is een eiwit dat van nature in de huid voorkomt en verantwoordelijk is voor het behouden van de stevigheid en elasticiteit van de huid.

 

Verbetert de genezing van wonden

Als je last hebt van wonden, kan het gebruik van een infraroodlamp helpen bij het versnellen van het genezingsproces. Dit komt omdat infraroodlicht de bloedcirculatie stimuleert en de productie van collageen kan bevorderen. Dit kan helpen bij het herstellen van beschadigd weefsel en het verminderen van littekenvorming.

 

Helpt bij acne

Infraroodlicht kan ook helpen bij het verminderen van acne. Dit komt omdat de warmte die door de lamp wordt geproduceerd, de poriën kan openen en de doorbloeding kan verbeteren. Dit kan helpen bij het verwijderen van overtollig talg en vuil uit de poriën, waardoor de kans op acne wordt verminderd.

 

Helpt bij Psoriasis

Psoriasis is een auto-immuunziekte die wordt gekenmerkt door rode, schilferige plekken op de huid. De aandoening wordt veroorzaakt door een overactief immuunsysteem, dat ervoor zorgt dat de huidcellen te snel worden aangemaakt. Dit leidt tot de vorming van dikke, schilferige plekken die kunnen jeuken en pijnlijk kunnen zijn.


Infraroodlampen kunnen helpen bij de behandeling van psoriasis doordat de warmte die door de lamp wordt geproduceerd, de bloedcirculatie stimuleert en de ontsteking kan verminderen. Dit kan helpen bij het verminderen van de symptomen van psoriasis, zoals jeuk, roodheid en schilfering.

 

Helpt bij Eczeem

Eczeem is een ontstekingsziekte van de huid die wordt gekenmerkt door jeukende, rode, schilferige plekken. De aandoening wordt veroorzaakt door een combinatie van genetische en omgevingsfactoren, zoals allergieën en stress. Eczeem kan op elk deel van het lichaam voorkomen, maar komt het meest voor op de handen, voeten, armen en gezicht.

Infraroodlampen kunnen ook helpen bij de behandeling van eczeem door de warmte die door de lamp wordt geproduceerd. Het kan de ontsteking verminderen en de huid hydrateren, waardoor de symptomen van eczeem kunnen worden verminderd.

Weer een stralende huid op een natuurlijke manier!

Het is belangrijk om de instructies voor gebruik zorgvuldig te lezen en de lamp op de juiste manier te gebruiken om het beste resultaat te bereiken. Overleg altijd met een arts voordat je begint met het gebruik van een infraroodlamp bij huidklachten. Bekijk hier de infraroodlampen van Liroma

Volgende lezen

Daglichtlampen met wit, geel, oranje en blauw licht? Wanneer en waarom? - Liroma
Yes, eindelijk! Vernieuwd onderstel infraroodlampen 506 en 507. - Liroma

Gebruiksgemak

Geen dure behandelingen, maar gewoon thuisgebruik

Zuinig in gebruik

Vergeleken andere aanbieders zijn de producten van Liroma zeer zuinig in gebruik

Gratis verzending

Gratis binnen NL & morgen geleverd

Retourrecht

30 dagen thuis de infraroodlamp uitproberen