Infrarood

Erik over fibromyalgie en infrarood producten

Erik over fibromyalgie en infrarood producten - Liroma

Enige tijd geleden heeft een klant contact met ons opgenomen. Voor het gemak noem ik de klant Erik, omdat hij graag anoniem blijft (op de website). Erik is chronisch pijnpatiënt en heeft een lange zoektocht achter de rug naar de juiste producten voor zijn pijnklachten. Erik is bij ons terecht gekomen en was zo enthousiast over de producten dat hij graag wat voor ons, maar ook voor jullie wilde doen.

Hij hoopt door het schrijven van zijn ervaring anderen te kunnen helpen. Als ervaringsdeskundige wil Erik graag spreken over zijn positieve ervaringen met allerhande pijnbestrijding therapieën en de door hem ervaren werking van de TDP- en infraroodlampen.

Aldus Erik
‘’Als meervoudig chronisch pijnpatiënt heb ik reeds decennialang ervaring met de meest uiteenlopende vormen van zowel conservatieve (reguliere) als progressieve (alternatieve) vormen van pijnbestrijding. Behalve dat ik Fibromyalgie patiënt ben – met o.a. heftige pijnklachten aan spier- en bindweefsel in mijn gehele lichaam – heb ik in aard, ernst en omvang last van verschillende (inoperabele) deformaties aan mijn nek, waaruit zowel heftige lokale pijnen als uitstralingspijnen ontstaan in nek, schouders, armen, handen en vingers. Tezamen ook wel een gegeneraliseerd pijnsyndroom genoemd.

Mensen met serieuze pijnklachten kunnen mij – via Liroma – vragen om met hen telefonisch contact op te nemen om mij vragen te stellen over mijn decennialange ervaringen met de meest uiteenlopende vormen van pijnbestrijdingstherapieën en de Infrarood- en TDP-lampen van o.a. Liroma.

Van Philips heb ik een grote rechthoekige halogeen Infraroodlamp en van Liroma heb ik een “Infraroodlamp Dubbele Kop – 507”. De Liroma lamp heeft twee goed verstelbare – afzonderlijk op de pijnplek(ken) te richten – Infraroodlampen die met de bijgeleverde afstandsbediening óók nog eens afzonderlijk qua hitte intensiteit uitstekend instelbaar zijn in tien standen. Het effect van het type Infraroodlicht van de Liroma lampen ervaar ik als krachtiger dan de Philips halogeen Infraroodlamp waaraan, behalve de timer, niets instelbaar is. De Liroma lampen hebben een warm en diep ontspannend effect op mijn spieren waardoor deze minder verkrampen en minder pijnklachten geven. 

Om te beginnen is de “TDP-Lamp” eigenlijk geen lamp omdat er geen licht uitkomt. Feitelijk is het een warmte element met een mineraalschijf die werkt volgens de Moxa therapie uit de mysterieuze eeuwenoude Chinese geneeskunde. Deze TDP-Lamp geeft aanzienlijke lokale warmte af, is in twee warmte-intensiteit standen instelbaar en heeft een timer van 30, 60 of 90-minuten. 

Ten opzichte van Infraroodlampen hebben TDP-Lampen een zéér belangrijk extra effect in de zin van een voor mij totaal onverwachte, maar uiterst welkome, krachtige lokale pijndemping. Want behalve de pijndempende werking, vanwege de spierontspanning door de warmte, biedt deze TDP-Lamp mij lokaal een aanzienlijke extra pijndemping. Die alleen vergelijkbaar is met lokale lidocaïne verdovingen (injecties) in de betreffende spieren en bindweefsels. Het klinkt ongelofelijk en dat ìs het dan ook! Want behalve allerlei invasieve pijninterventie behandelingen door mijn Anesthesioloog en Pijnspecialist op de operatiekamer, hebben TDP-Lampen een aanzienlijk pijndempend effect. Waarom dit zo is kan ik (wetenschappelijk) niet verklaren, maar dàt dit voor mij tot een aanzienlijke klachtenvermindering leidt is, na mijn langdurige ervaring hiermee, absoluut een feit.’’ 

Heb jij serieuze en/of chronische pijnklachten of ben jij een professional in pijnbestrijding en heb jij behoefte om eens te sparren en ervaringen te delen met een lotgenoot? Mail dan je naam, situatie en telefoonnummer door naar info@liroma.nl. Wij zorgen dat Erik jou terugbelt.

Volgende lezen

Lifestyle Mommy's over de infraroodlamp dubbele kop 507 - Liroma
Infraroodlicht: hoe kies ik de juiste lamp? | Liroma - Liroma

Excellent!

Based on 325+ reviews