Gratis verzending binnen NL - Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis - 30 dagen uitproberen

Bekend van ‘Woon Inspiraties’ en ‘RTL4

AFFILIATEPROGRAMMA

Liroma staat met haar producten voor gezond, fit en ontspanning. Is dat ook het uitgangspunt van jouw bedrijf? Wie weet kunnen we elkaar versterken en een samenwerking aan gaan. Zo kunnen we nog meer klanten blij maken. Lees meer hieronder en neem gerust contact op.

Wie zijn wij?
Liroma wil dat onze klanten zich gezond, fit en ontspannen voelen. Om dit te bereiken, heeft Liroma een breed assortiment van lichttherapie producten van hoogwaardige kwaliteit. Naast kwaliteit is onze service dé reden dat klanten voor Liroma kiezen. Liroma wordt op diverse websites gepromoot en de producten van Liroma worden aangeboden naast de andere grote namen op de markt. Met het ontstaan van Liroma, is er tegelijkertijd een nieuwe online identiteit ontstaan.

Waar maken wij het verschil? Wij brengen unieke producten op de markt, bieden persoonlijke service en aandacht en hebben een assortiment met producten van topkwaliteit.

Staat jouw bedrijf ook voor gezondheid en welzijn? Dan hebben wij wellicht wel een match voor een goede samenwerking. Door onze producten te verkopen in jouw bedrijf bied je jouw klanten iets extra’s, daarnaast groeit jouw bedrijf mee met onze naam en genereer je ook nog eens extra inkomen. Win-win situatie, toch?!

Hoe kan Liroma toegevoegd waarde hebben voor jouw bedrijf?

 • Meer naamsbekendheid
 • Uitbreiding van dienstverlening
 • Bieden van extra service
 • Meer inkomsten genereren
 • Een aanbod van unieke producten voor iedereen
 • Win Win 

Affiliateprogramma Liroma

Wat is affiliate marketing?
Als partner of publisher promoot jij (producten van) Liroma op je eigen website. Dat kan op allerlei manieren; bijvoorbeeld door een artikel of blog met links te plaatsen, een afbeelding of banner te laten zien of een productfeed in te laden. Als bezoekers via een link op jouw website bij Liroma terechtkomen én vervolgens bij ons een bestelling plaatsen, ontvang jij als publisher een vergoeding. Die vergoeding is altijd een percentage van het aankoopbedrag, en kan oplopen tot maar liefst 10 procent!

Voordelen van het affiliateprogramma van Liroma
 Vergoedingen van wel 10 procent
 Toegang tot alle promotiematerialen van Liroma, zoals banners en productfeeds
 Op aanvraag maken we banners en campagnemateriaal op maat voor jouw website

Hoe werkt het?
Liroma werkt samen met Daisycon, een affilliate partij, met een groot netwerk adverteerders én publishers. Dat maakt het voor jou als publisher extra makkelijk om deel te nemen aan het programma.

 1. Meld je aan bij Daisycon.
 2. Zodra je aanmelding door ons is goedgekeurd kan je meteen aan de slag.
 3. Via de Liroma-portal vind je allerlei promotie- en campagnemateriaal, om Liroma mee te promoten. Zoek je iets specifieks, en kun je dat niet vinden? Neem dan contact op met ons, wij denken graag met je mee!
 4. Promoot de producten van Liroma via jouw website. Kies een manier die bij ons merk past, maar vooral ook bij jou en jouw website.
 5. Klikt een bezoeker via jouw website door naar Liroma.nl en plaatst hij of zij een bestelling? Dan wordt deze order in het systeem geregistreerd.
 6. Iedere maand controleert Daisycon hoeveel orders er via jouw website geplaatst zijn, en of deze afgeleverd, betaald en dus afgerond zijn. Op basis daarvan bepalen we jouw beloning en betaald Daisycon jou uit.


Overtuigd?

Meld je dan via Daisycon direct aan voor ons programma.

Meer weten?
Wil je meer weten over Liroma of over ons affiliateprogramma? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Liroma infraroodlamp

Samen nog meer mensen blij maken?

Wij denken dat met een goede samenwerking nog meer klanten in Nederland, maar ook in België en Duitsland blij gemaakt kunnen worden met onze gezondheidsapparatuur.
Interesse? Vraag vrijblijvend informatie aan per mail. Een persoonlijk gesprek via teams of op locatie kan natuurlijk ook!

#Influencers

Promoot onze producten en verdien elke maand extra geld!

Ben jij vlogger, blogger of ben jij op een andere manier actief op social media? Meld je dan nu bij ons aan. Keuren wij je aanmelding goed? Je ontvangt dan van ons een unieke persoonlijke kortingscode. De klant krijgt 5% bij elke bestelling met de kortingscode. Bij elke bestelling ontvang jij €5,-. Leuk verdienen toch?!

Aanmelden is heel makkelijk. Klik op de knop hieronder om contact met ons op te nemen en dien je aanvraag in. Word jouw aanvraag geaccepteerd? Dan ontvang je verdere informatie van ons in de mail, zodat jij direct kan beginnen met het promoten of verkopen van onze producten.

Gratis hoes bij een daglichtlamp

De Liroma opberghoes heeft een mooi design en is gemaakt van stevig materiaal.

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd, bevalt het niet, krijg je je geld terug. Altijd een jaar garantie.

Gratis en snelle verzending

Voor 23.59 besteld, vandaag verstuurd. Verzending binnen Nederland is gratis.

24/7 service

We zijn altijd, elke dag bereikbaar voor vragen, hulp of bestellingen.

 • Je kent ons van