Gratis verzending binnen NL - Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis - 30 dagen uitproberen

Bekend van ‘Woon Inspiraties’ en ‘RTL4

Levering en retourneren

Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen.  

Levering is voor alle items binnen Nederland gratis. Levering naar België en Duitsland rekenen wij 6,50 euro verzendkosten. Levering verloopt via de pakketbezorging van PostNL.

Doe je een bestelling in het weekend en het product is op voorraad? Dan verzenden wij dit op maandag. 

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. 

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen.

Retourneren

Levering ondeugdelijk product
Je hebt de bestelling ontvangen en komt er direct achter dat het product is beschadigd en/of niet goed functioneert en/of niet compleet geleverd is. We noemen dit “levering ondeugdelijk product” en dat vraagt wat ons betreft om een snelle oplossing.
Het gemakkelijkst is dan om even telefonisch contact met ons op te nemen. Soms kunnen we het mankement meteen verhelpen. Als dat niet mogelijk is dan vragen we om het product terug te sturen. Wij sturen je dan een retourlabel, zodat jij het product kan terugsturen. Na ontvangst van het teruggestuurde product verzenden we een nieuw product.

Retourneren (afkoelingsperiode)
Bij Liroma heb je het recht op een afkoelingsperiode van 30 dagen na levering van het product. Als je besluit het artikel niet te willen houden, dan mag je het product binnen die periode terugsturen. Vul het retourformulier  in en voeg deze toe aan de doos. Het retourlabel is voor eigen kosten. U kunt hier een retourlabel aanschaffen.

Ons adres:
Liroma
Het hazeland 21-3
6931KA Westervoort 

Als je het product binnen de afkoelingsperiode terugstuurt, betaalt Liroma binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug. Voorwaarde hiervoor is dat het geretourneerde product in nieuwstaat moet zijn en in de originele en onbeschadigde verpakking door Liroma is ontvangen.

Mankementen buiten de 30 dagen
Heeft u mankementen met het product buiten de 30 dagen dan kunnen wij helaas niet controleren of het door eigen toedoen is of dat het een fout in het product is. Het product mag u naar ons terugsturen. De kosten van het verzendlabel is voor eigen kosten. Wij zullen het controleren en een nieuw product toesturen. De verzendkosten hiervan betalen wij. 

Gratis hoes bij een daglichtlamp

De Liroma opberghoes heeft een mooi design en is gemaakt van stevig materiaal.

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd, bevalt het niet, krijg je je geld terug. Altijd een jaar garantie.

Gratis en snelle verzending

Voor 17 uur besteld, vandaag verstuurd. Verzending binnen Nederland is gratis.

24/7 service

We zijn altijd, elke dag bereikbaar voor vragen, hulp of bestellingen.

  • Je kent ons van