Liroma lichttherapie

Nr.1 specialist in infraroodtherapie

Shop infraroodlampen

Natuurlijk, effectief en bewezen!

Ben jij op zoek naar een effectieve en natuurlijke manier om van jouw klachten af te komen of om jouw gezondheid gewoon weer even een boost te geven? Bekijk ons uitgebreide assortiment van infraroodwarmtelampen en de roodlicht therapie LED-panelen.

Verminder spierpijn, verminder spanning, verbeter je huid, slaap beter, verbeter je immuunsysteen, verhoog je energieniveau, voorkom blessures en verbeter prestaties.

Bekijk alle infraroodlampen

ONZE COLLECTIES

Welke infraroodlamp heb ik nodig? Lees hier

Wij zijn bekend van

VAN KLEIN NAAR GROOT

Klik op een van de rondjes om meer informatie te zien.

LIROMA® Roodlicht therapie 500 - LiromaLiroma LED500 - Liroma
LIROMA® Roodlicht therapie 500 Aanbiedingsprijs€375,00 Normale prijs€445,00
LIROMA® Roodlicht therapie 600 - LiromaLiroma LED600 - Liroma
LIROMA® Roodlicht therapie 600 Aanbiedingsprijs€355,00 Normale prijs€495,00
LIROMA® Roodlicht therapie RTL180 - LiromaLiroma LED RTL180 - Liroma
LIROMA® Roodlicht therapie RTL180 Aanbiedingsprijs€899,00 Normale prijs€995,00
LIROMA® Roodlicht therapie RTL300 - LiromaLiroma LED RTL300 - Liroma
LIROMA® Roodlicht therapie RTL300 Aanbiedingsprijs€1.049,00 Normale prijs€1.295,00

❝ In mijn huis heb ik infraroodlampen die ik gebruik om mijn spieren op te warmen voorafgaand aan een training. Ik vind het erg handig en het werkt heel goed voor mij ❞ (Interview Formule1.nl)

Max Verstappen

❝ Ik gebruikte bijvoorbeeld infraroodtherapie om sneller te herstellen van blessures. Dat werkte echt heel goed. ❞ (Interview NOS)

Memphis Depay

❝ Ik gebruik infraroodlampen om mijn spieren op te warmen en te ontspannen na een training of wedstrijd. Het helpt me echt om sneller te herstellen ❞ (Voetbal international)

Lieke Martens

❝ Ik heb ook een infraroodsauna thuis. Dat vind ik heerlijk. Gewoon even lekker ontspannen en alles loopt weer wat soepeler door die warmte. Het zorgt voor betere doorbloeding en het helpt bij het herstel van mijn spieren. ❞ (Interview Algemeen Dagblad)

Epke Zonderland

❝ Als ik merk dat mijn lichaam het nodig heeft, ga ik naar een wellnesscentrum en maak ik gebruik van de infraroodsauna. Dat helpt me echt om te ontspannen en mijn spieren te laten herstellen. ❞ (interview Voetbal International)

Robin van Persie

Uitgebreid getest, bewezen door 5000+ tevreden klanten.

Met trots kunnen we zeggen dat duizenden mensen de Liroma infraroodlampen dagelijks gebruiken. Lees hier wat ze ons vertellen. (Trustpilot reviews)

Bekijk meer reviews

RJ Kind

Zeer tevreden

Ten eerste werkt de lamp boven verwachting goed! Ik heb met sporten mijn rug behoorlijk verrekt en een sessie van 12 minuten zorgt voor langdurige verlichting. Daarbij word ik er lekker warm en ontspannen van. Heerlijke wellnes ervaring.

Wendy

Verbetering van iets goeds

Een super fijne dubbel koppige warmtelamp. Ik had eerst het oude onderstel wat idd minder stabiel was. Het nieuwe onderstel is vele malen beter en stabieler. Ben er erg blij mee!! Verder als je vragen of opmerkingen hebt is het bedrijf goed bereikbaar.

Kunde

Zeer klantvriendelijk

1 van de 2 pakketten was niet niet geleverd maar na een mail hierover werd deze meteen zonder vragen de volgende dag verstuurd. Top!

Fox

Snelle verzending

Snelle verzending, goede communicatie.
Ben zeer tevreden over het artikel. Ik heb spierreuma en het is heerlijk om mijn spieren te verwarmen onder de lampen. Het werkt bijna verslavend! Prima artikel. Stevig en gemakkelijk verstelbare lampen.

Ellen

Super product

Super product. Enorm pluspunt is dat je zelf de lampen kan verwisselen mochten ze af zijn. Dit in tegenstelling van de lampen van de Philips producten die je niet zelf mag verwisselen.

D. Stavrianidis

Levering op tijd

Levering op tijd, zelfs onmiddellijk een tweede stuk verstuurd aangezien de eerste door de leverancier stuk is gegaan.

Lichttherapiebril retourneren het product en de snelheid van...

Het product en de snelheid van verzending was in orde.

De handleiding over het retourneren van het product was in orde. Wat ik gemist heb, is een bevestiging van Liroma over de ontvangst van het geretourneerde artikel en de termijn van de terugstorting. Daar vond ik de communicatie onvoldoende. Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Alles staat of valt met goede communicatie, is mijn mening. Dat geeft vertrouwen.

Tanja Rozema

Ga zo door Liroma!

Jullie bereikbaarheid qua telefoon, de goede zorg voor de complexe verzending naar twee landen van 1 order, het helder communiceren over de computerstoring.
Alles was snel, helder, eerlijk, duidelijk en de kennis over de artikelen was goed

Gebruiksgemak

Geen dure behandelingen, maar gewoon thuisgebruik

Zuinig in gebruik

Vergeleken andere aanbieders zijn de producten van Liroma zeer zuinig in gebruik

Gratis verzending

Gratis binnen NL & morgen geleverd

Retourrecht

30 dagen thuis de infraroodlamp uitproberen